side-area-logo
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
DESCRIPTION

The project consists in the interior renovation of a detached house in Denia. The initial distribution has an access porch, living room, an open plan kitchen, three bedrooms and two bathrooms. The structure of load-bearing walls and the existence of a natural well on the porch were the conditioning factors of the design.

The clients requests were to integrate the porch into the house, create a kitchen opened to the dining area; and expand the main bedroom to add an en suite bathroom and a dressing room. In response to their needs there were proposed 5 possible layouts from which to compose the final one.

In the proposed solutions, the main bedroom was extended integrating an en suite bathroom and dressing room; and in each of them were offered different layouts solutions. As the clients demanded, the porch became part of the house, becoming a new spacious and bright living room. The kitchen was relocated and opened to the dining room. The relocation of it allowed either the option of adding a fourth bedroom, or the expansion of the bedrooms furthermore to the creation of a wardrobe or storage area.

Abrir el chat
Hola ¿ Necesitas ayuda?